Loading...

Over ons

Algemene Bouwwerken Matheeussen is een familiebedrijf dat werd opgericht in 1965. Ondertussen is de zaak in handen van Philippe Mathheeussen, de 3de generatie die enthousiast de talloze bouwprojecten leidt.

Met meer dan 55 jaar ervaring als bouwonderneming, hebben we ondertussen een grondige en betrouwbare reputatie opgebouwd in Wuustwezel en omstreken. We combineren onze ervaring en kennis, met de aller modernste technieken. Op deze manier slagen we er in uw bouwproject volgens alle hedendaagse kwaliteitsnormen uit te voeren.

Matheeussen
Matheeussen

Gespecialiseerd in ruwbouw

Algemene Bouwwerken Matheeussen is een geregistreerd aannemer, met een specialisatie in ruwbouw. Wij zijn uw partner voor villa – en woningbouw, alsook voor renovatieprojecten en verbouwingen. Wij leggen de eerste steen in nieuwbouwprojecten, dit zowel voor kleinschalige als grotere bouwprojecten. U kan bij ons terecht voor elke bouwstijl, van landelijk tot modern.

We zijn gevestigd in het noorden van de provincie Antwerpen, en we zijn voornamelijk actief in de regio van Wuustwezel, Brasschaat, Kalmthout, Kapellen, Schilde, Brecht, Sint-Lenaarts… maar uiteraard beperkt ons actieterrein zich niet enkel tot deze regio’s.

We werken hoofzakelijk in opdracht van particuliere klanten, maar we kunnen u ook bijstaan in de ruwbouw van grotere nieuwbouwprojecten. Door de jaren heen hebben we een netwerk van architecten uitgebouwd waarvoor we mogen werken. Bekijk zeker eens onze realisaties.

Matheeussen