Loading...

Onze aanpak

We bekijken eerst samen de bouwplannen zodat we volledig op de hoogte zijn van uw wensen. Vervolgens komen wij ter plaatse voor het gedetailleerd opmeten en uitzetten van de ruwbouw. Na het uitvoeren van de funderingswerken, metselen onze vakmannen met uiterste precisie alle muren en gevels. Als u wenst, kan u daarna ook op ons rekenen voor het dakwerk.

Matheeussen

Kwaliteit met persoonlijke aanpak

De meewerkend zaakvoerder Philippe, is steeds aanwezig op de werf. Samen met een team van bekwame vakmensen in de bouw, bekommeren zij zich om uw bouwproject. Zaakvoerder Philippe is steeds bereikbaar en volledig op de hoogte van uw project. Hij is uw enige en vaste aanspreekpunt voor al uw vragen.

Naast het feit dat hij een ervaren stielman is, hecht Philippe ook veel belang aan het esthetische aspect. Hij denkt steeds in oplossingen, die zowel budgetvriendelijk als smaakvol zijn. Naast kwaliteit hechten we ook veel belang aan netheid. We zorgen steeds voor een propere en veilige werf.

Investeren en leren

Wij investeren in de laatste nieuwe werktuigen en materialen, zodat het uitvoeren van uw ruwbouw of renovatie vlot en efficiƫnt verloopt. Ons vast team van vakmensen schoolt zich regelmatig bij, zodat zij op de hoogte blijven van de modernste technieken en de huidige kwaliteits-, energie- en veiligheidsnormen.

Heeft u plannen voor een nieuwbouw of renovatie project? Aarzel niet om contact met ons op te nemen, we bespreken graag de mogelijkheden.

Matheeussen